• Overnachten in Limburg? Kom naar ons kasteelhotel Château De Raay

Faciliteiten

Sandton Château De Raay heeft haar gasten veel te bieden. Geniet van lunch, high tea of diner in ons uitstekende Restaurant De Wintertuin. Bij mooi weer verwelkomen we u graag op ons prachtige terras met uitzicht op de kasteelvijver. Wilt u tijdens uw verblijf sportief bezig zijn? Breng een bezoek aan de fitness of maak gebruik van één van de (hard)loop routes in de omgeving.


Vanzelfsprekend is WiFi gratis en uw auto parkeert u gratis op de parkeerplaats direct naast het hotel.


Restaurant

In Restaurant De Wintertuin trakteren chef-kok Bart Bardok en zijn team u op u op bijzondere en hoogwaardige gastronomie. We laten ons hierbij inspireren door de kruiden van de dag en producten van het seizoen. We halen deze uit onze eeuwenoude kloosterkas en kruidentuin en bij lokale leveranciers die hun ambacht verstaan. Daarnaast bent u voor lunch, high tea of een aperitief ook welkom in onze lounge, de sfeervolle wijnbar of op ons terras met prachtig uitzicht op het landgoed.


Openingstijden:

  • Ontbijt: ma t/m vr 07:00-09:30 - za & zo 08:00-10:30 
  • Lunch/terras: dagelijks 12:30 - 15:00 
  • Diner: dagelijks 18:00 - 21:00

 https://www.sandton.eu/upload/files/menukaart/baarlo/lunch.pdf https://www.sandton.eu/upload/files/menukaart/baarlo/menu-kaart.pdf https://www.sandton.eu/upload/files/menukaart/baarlo/wijnen.pdf

Fitnessruimte

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van onze fitnessruimte. Deze ruimte is uitgerust met een cross-trainer, home-trainer, loopband en halters met gewichten.


Parkeren

Als gast van ons hotel parkeert u uw auto gratis op de parkeerplaats direct naast Sandton Château De Raay.

Chique Wijnbar

In de gewelven onder het kasteel bevindt zich de sfeervolle wijnbar. Deze intieme en gezellige ruimte is de ideale locatie om een aperitief te nuttigen of te genieten van een goed glas wijn.

Tevens organiseren wij hier wijnproeverijen voor groepen vanaf 8 personen.


Menu Bel Mail Route Boek nu