Uw sprookjeshuwelijk beleeft u bij kasteelhotel Sandton Château De Raay

Stelt u zich eens voor... U komt aanrijden in uw trouwauto en nadert het chateau vanaf de lange oprijlaan. Uw gasten staan al te popelen om u te verwelkomen en het landgoed is helemaal in stijl aangekleed. Uw sprookjeshuwelijk staat op het punt werkelijkheid te worden! Bij Sandton Château De Raay beleeft u uw droombruiloft van a tot z op één locatie.

Waarom kiezen voor Sandton Château De Raay?

  • Kasteelhotel Sandton Château De Raay is een officiële trouwlocatie en met haar 13 hectare groot landgoed een van de meest bijzondere hotels van Nederland
  • Uw huwelijksvoltrekking vindt heel romantisch buiten aan de kasteelvijver plaats of binnen in één van de authentieke stijlkamers of voormalige kapel.
  • Kiest u voor een uitgeserveerd 4-gangen diner, buffet of toch liever een diner dansant in restaurant De Wintertuin? We kijken graag met u naar de mogelijkheden.
  • Een sfeervolle receptie, swingend feest of chique gala bal in een van de elegante zalen? De keuze is aan u!
  • Een huwelijksnacht in de bruidssuite, een heerlijke plek om samen na te genieten van de dag van uw leven
  • 50 prachtige en bijzonder ingerichte kasteel- en hotelkamers voor uw gasten
  • Groot, groter grootst. De diversiteit aan ruimtes maakt dat we bij uitstek geschikt zijn voor een intiem gezelschap maar ook voor receptie of feest tot 500 personen.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor Chateau exclusief waarbij u het gehele Château De Raay inclusief alle kasteel- en hotelkamers tot uw beschikking heeft.
  • U bent niet de eerste die voor Sandton Château De Raay kiest als locatie voor uw grote dag. Onze medewerkers beschikken dan ook over ruime ervaring in zowel het voortraject als op de dag zelf. Samen maken we uw dromen waar.

Contactformulier

Maak gebruik van het formulier en u ontvangt binnen 2 werkdagen de door u gewenste informatie.

De velden met * zijn verplicht

Laat u inspireren door onze trouwbrochure

Gaat u voor een sprookjesachtige winterwedding of kiest u voor een luchtige buitenbruiloft? Van een receptie tot een complete dag van A tot Z, wij lichten graag een tipje van de sluier op met onze bruidsbrochure. Laat u inspireren door de mogelijkheden en droom alvast weg naar de dag van uw leven. Nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Samen maken wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag!

Bekijk nu onze trouwbrochure

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route

Hoe u uw bruiloft ook invulling geeft, de locatie vormt hét grote decor van uw bruiloft. Het kiezen van een locatie doet u natuurlijk niet zomaar. Daarom doet Sandton Château De Raay mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 25 november 2018. Op deze dag kunt u het kasteelhotel bezichtigen, vrijblijvend rondkijken, uw wensen kenbaar maken en volop inspiratie opdoen! Bekijk alle data van de Open Toptrouwlocatie Route hier.

Plan nu uw bezichting bij Sandton Château De Raay


Bourgondisch genieten

Een bourgondische bruiloft vol culinaire heerlijkheden? Dan bent u in het zuiden des lands aan het juiste adres! In restaurant De Wintertuin voert chef-kok Bart Bardok de regie in zijn internationale keuken. De chef stelt in overleg met u het gewenste menu samen.

Van een speels diner dansant tot een buffet of walking diner met kleinere gerechtjes, alles is mogelijk! Vanzelfsprekend houden we met eventuele dieetwensen van u of uw gasten graag rekening.

Een magische feestavond

Voor een swingende feestavond staat de Ballroom in de Oranjerie of de Wintertuin tot uw beschikking.. Een feest is niet compleet zonder fantastische muziek. Kiest u een DJ, orkest of toch liever een band? Of misschien neemt u zelf wel plaats achter de aanwezige piano. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!


De huwelijksnacht

Uw huwelijksnacht brengt u vanzelfsprekend door in onze bruidssuite, een heerlijke plek om samen na te genieten van de mooiste dag van uw leven. Ook uw gasten hoeven niet huiswaarts te keren. Zij trekken zich na het feestgedruis terug in een van onze 50 stijlvolle hotelkamers.

Na een heerlijke overnachting staat u ’s morgens geheel uitgerust op om te genieten van een heerlijk champagneontbijt. Intiem samen in de bruidssuite of samen met uw gasten in het restaurant, de wijnbar of bij mooi weer op het prachtig gelegen terras. Zo sluit u uw trouwdag op een fantastische manier af!

Check, check, dubbelcheck!

Stressvrij uw huwelijk plannen kan nog een hele opgave zijn. Er komt veel op u af en er moet van alles worden geregeld voor de grote dag. Hoe behoudt u het overzicht zodat u vooral kunt genieten van alle voorbereidingen?

Van het uitzoeken van de ringen tot het maken van bedankjes voor de gasten. Met onze complete wedding checklist komt u niet voor onplezierige verrassingen te staan. Kunt u die ook weer van uw lijstje afvinken.

Bekijk nu onze wedding checklist

Menu Bel Mail Route Boek nu