• Direct Boeken
  • Sandton IJsselhotel
  • Today Tomorrow Weekend

Sandton IJsselhotel

Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in onze kamers, zalen en in het bijzonder vanaf ons topterras. Of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer.

Onze sauna en fitness zijn tijdelijk buiten gebruik. Zodra de sauna en fitness weer in gebruik kunnen worden genomen, laten wij u dat direct weten op deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

     


Arrangementen

Combineer een overnachting bij Sandton IJsselhotel met een luxe arrangement. Culinaire gerechten, high tea of een wellness arrangement. Ontdek de vele mogelijkheden bij Sandton IJsselhotel.

Meer informatie

Kamers

Onze hotelkamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en hebben een warm design dat u meteen zal laten thuisvoelen. De kamers hebben allen een prachtig uitzicht, ofwel op Park De Worp of Deventer.

Kies uw kamer


Eten & Drinken

Bob van Raan en zijn team verwennen u in het Sandton IJsselhotel. Deze overheerlijke gerechten worden in een modern jasje gestoken. Geniet van heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht op de IJssel.

Ontdek de mogelijkheden

Impressie

Bekijk de sfeerimpressie van Sandton IJsselhotel. Bekijk het hotel, de verschillende kamertypes, het restaurant, de locatie of de verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten.

Bekijk alle foto's
Menu Bel Mail Route Boek nu