Hotelarrangementen in Deventer

De historische stad Deventer is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. De unieke ligging van de stad en zijn omgeving aan de rivier de IJssel maken een bezoek aan de stad meer dan waard. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkelstraatjes en boetiekjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Ontdek deze prachtige stad met haar charmes.


Culinair aan de IJssel

Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.

Lees meer

Oud & Nieuw voor 2 dagen

Ga knallend het jaar 2020 in bij ons luxe designhotel het IJsselhotel. Ervaar een jaarwisseling als nooit tevoren waarbij het van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van heerlijke bubbels, live muziek en al de festiviteiten om u heen.

Lees meer


Wellness

Kom aan de IJssel volledig tot rust met ons wellness arrangement. Bij aankomst op uw kamer ligt er een welkomstkado op u te wachten. Daarnaast heeft u de keuze uit een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling, voor de ultieme beleving van uw verblijf.

Lees meer

Afternoon Tea

Samen genieten van een mix van lekkernijen uit eigen keuken? Het Afternoon Tea arrangement bestaat uit onder andere cornbread serrano, cornbread gerookte zalm, quiche paddenstoelen en meringue karamel, geserveerd met onbeperkt Ronnefeldt thee.

Lees meerMenu Bel Mail Route Boek nu