Culinair genieten bij Sandton IJsselhotel

In ons sfeervolle restaurant laat Bob van Raan en zijn team u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten in een modern jasje gegoten. Zoekt u een gelegenheid voor een memorabele lunch, diner of high tea, dan is ons restaurant perfect voor u! Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. U wordt door onze chef getrakteerd op een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of het terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.


Restaurant

In ons sfeervolle restaurant laat Bob van Raan en zijn team u kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten in een modern jasje gegoten. Zoekt u een gelegenheid voor een memorabele lunch, diner of high tea, dan is ons restaurant perfect voor u!

Reserveer een tafel

Private Dining

Geniet met familie en vrienden in alle rust van heerlijke gerechten. Sandton IJsselhotel maakt onder anderen haar serre mogelijk. Een lunch of dinner in privé setting, we komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden


Terras

Geniet van het magnifieke uitzicht op Deventer vanaf het ‘mooiste terras van Deventer’, direct aan de IJssel. Ideaal voor een drankje of Afternoon Tea in de zon. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

Culinair aan de IJssel

Geniet in dit luxe designhotel van een overnachting in combinatie met een culinair arrangement. U wordt door onze chef getrakteerd op een heerlijk 3-gangenmenu, waarbij u vanuit de serre of het terras een prachtig uitzicht heeft op de IJssel en op de stad Deventer.


Sloeparrangement

Geniet van groene oevers, een slingerende rivier en de historische rijkdom van onze oude Hanzestad Deventer met het sloeparrangement! Diverse soorten food als: brood, boter, tapenade charcutterie, zalm olijfjes en nootjes beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie!

Boek nu


3-daags Culinair arrangement

Klik hier voor meer informatie

Menu Bel Mail Route Boek nu