;
 • Direct Boeken
 • Kies bestemming
  Nederland
  • Baarlo Sandton Château De Raay
  • Deventer Sandton IJsselhotel
  • Eindhoven Sandton Eindhoven Centre
  • Rheden Sandton Hotel De Roskam
  • Terschelling West Sandton Paal 8 Hotel aan Zee
  België
  • Brussel Sandton Brussels Centre
  • Sandton Pillows Brussels
  • Gent Sandton Grand Hotel Reylof
  Frankrijk
  • Côte d'Azur Sandton Domaine Cocagne
 • Today Tomorrow Weekend

Download hier onze routebeschrijving

Overtocht

Op de site van Rederij Doeksen kunt u online uw retourticket boeken en vindt u informatie over vertrektijden.
T: 0900-3635736

Wij adviseren u van te voren uw boottickets voor de passagiers en auto's te reserveren om uitverkochte boten te verkomen.

Routebeschrijving per fiets

Vanaf de haven gaat u de Torenstraat in. Deze straat is recht tegenover het haventerrein. Aan het begin van deze straat aan de rechterkant vindt u Rijwielverhuur Tijs Knop. (Let op: in deze straat mag u niet fietsen!) Bij de Brandaris stapt u op de fiets rechtdoor via de Brandarisstraat en de Parnassiaweg. Deze gaat over in de Longway. U fietst alsmaar rechtdoor. U komt in het bos en passeert het kantoor van Staatsbosbeheer. Als u deze Longway volgt komt u in West aan Zee. Vanaf de haven is het ongeveer 6 km naar Paal 8 Hotel aan Zee.

Een tweede route. Volg de borden West aan Zee. Willem Barentszkade langs de haven. Deze gaat over in de Burgemeester van Heusdenweg en daarna over in de Hoofdweg. U volgt deze weg richting Midsland. Voor de bocht van Halfweg (voor de pizzeria) slaat u linksaf, dit is de Badweg richting West aan Zee. Dit is de Badweg naar Paal 8 Hotel aan Zee. Na ongeveer 3 km gaat u linksaf richting strand en ziet u het hotel aan uw rechterhand liggen (voor de strandovergang).

Routebeschrijving per auto

Vanaf de haven gaat u rechtsaf de Willem Barentszkade op. Aan het eind maakt de weg een S-bocht. Na deze bocht gaat de weg over in de Burg van Heudenweg. U volgt deze weg richting Midsland.
Voor de bocht van Halfweg (voor de pizzeria) slaat u linksaf, dit is de Badweg richting West aan Zee. U kunt nu de bordjes West aan Zee volgen. Na ongeveer 3 km ziet u Paal 8 Hotel aan Zee aan uw linkerhand liggen (voor de strandovergang).

Gratis busvervoer op aankomst- en vertrekdagen

Als u met het openbaar vervoer naar Paal 8 Hotel aan Zee gaat, kunt u gebruik maken van de Arriva­ bus (lijn 121 West aan Zee). Deze staat bij aankomst van de boot van Rederij Doeksen klaar op het haventerrein. Er is geen busvervoer van de haven naar het hotel wanneer u met de laatste sneldienst of met de laatste veerdienst aankomt. Gedurende de wintermaanden (buiten de vakanties om) rijdt de bus met een aangepaste dienstregeling. Alleen van vrijdag tot en met maandag. Dinsdag, woensdag en donderdag rijdt er geen bus. Taxi Bakker staat voor u klaar bij de terminal (T: 0562- 442222). De busdienst (openbaar vervoer) is gratis voor gasten van Paal 8 Hotel aan Zee op vertoon van uw reserveringsbevestiging. U kunt gebruik maken van deze dienst voor vervoer naar het hotel op de dag van aankomst, en naar de haven op de dag van vertrek.

Vertrektijden van de bus kunt u vinden op www.bus-terschelling .nl/bus-dienstregeling-terschelling

Taxi

lndien u met een taxi naar Paal 8 Hotel aan Zee wilt komen is dat uiteraard mogelijk. Bij aankomst van de boot zullen er taxi's klaar staan op het haventerrein. T: 0562-442222. Mochten er op dat moment geen taxi's staan dan kunt u contact opnemen met het Taxibedrijf Bakker.Menu Call Mail Route Boek nu